Aquafitness,Wellness

Kellemes időtöltést, jó hangulatot, kínálunk az esti programokkal vendégeinknek!

Felnőtt vendégeinket egy kellemes hangulatú barlangba invitáljuk, ahol 7 személyes jacuzzi és Infra szauna áll a rendelkezésükre! Minden kedden az esti órákban zenés aquafitnesst tartunk azon felnőtteknek, akik alakformáló programunkban részt kívánnak venni.

A vizitornát ajánljuk időseknek és fiataloknak egyaránt, vagyis mindenkinek, akik szeretik a vizet.

Időpontja: kedd 20-21 óráig

Remek kikapcsolódást és aktív felfrissülést jelent.

A szárazföldön végzett tevékenységhez képest könnyebb és szabadabb mozgást tesz lehetővé azáltal, hogy a vízben a felhajtóerő révén relatív csökken a test súlya.

A heti 1 alkalom rendszeres testmozgás nem csak a gyerekeknek fontos, a felnőtt vendégeinknek is szükséges a rohanó napi ritmust felváltva, megpihenni és kikapcsolódni, illetve kellemesen 1-2 órát a aktív pihenéssel tölteni.

Felnőtt Vizi torna

Szakképzett oktató, a Testnevelési Egyetemen végzett mozgásfejlesztő – akár az idősebb korosztály számára is - a Vizi tornát, testi és lelki felüdülést nyújtva ezzel. Ebben a rohanó világban egyre több felnőtt ismeri fel, hogy saját egészsége megóvása érdekében meg kell tenni a megfelelő lépéseket. A vízben a testsúly nem jelent problémát, itt könnyebb az izmokat fejleszteni, helyreállítani, javítani a testtartást, visszakapni a mozgás szabadságát. Képesek leszünk a stressz és a feszültség levezetésére, feloldására, így mentálisan is erősebbek leszünk.

Időtartam: 60 perc, előtte szaunázási lehetőséggel.

Időpontja: szerda 20:00 óra 

Mélyizomerősítő torna

 Testnevelési Egyetemen végzett fiatal oktatónk tartja - a kifejezetten nők számára kidolgozott, edzésterv alapján – a tornát. Az egészség megőrzését szem előtt tartva, a kezdeti bemelegítés után egymásra épülő feladatokból álló alakformálás, törzs, váz és izomzat erősítése történik 60 percben. Rendszeres edzések után hamar felismerhető a javulás: jobb a közérzetünk, a teherbírásunk, energiánk és a kondíciónk növekedését érhetjük el.

Időtartam: 60 perc.

Időpontja: hétfő 19:30 óra

<< angol-magyar nyelvű sportóvoda