Delfin Uszoda

Üdvözöljük Önöket!
Uszodánk 1997 tavaszán nyitotta meg kapuit, azóta nyújtunk segítséget az idelátogató családok babáik és gyermekeik számára az úszás alapjainak elsajátításában.

Komoly úszástudás birtokában azokat a gyerekeket tudjuk segíteni, akiket szüleik támogatnak és rendszeresen heti 2-3 alkalommal részt vesznek az oktatásainkon.

"Gyakorlás a tudás anyja"... nincs ez másként az uszodánkban sem.

Az uszoda bérelhető gyermekzsúrokra, rendezvényekre. Az oktatási időn kívül eső délutáni órákban szabadon látogatható uszodánk. Születésnapi és névnapi rendezvényekre az uszoda és a barlang bérbe vehető akár külön is.

szoveg

Bővebb információért, hívja a 06-30/539-08-83-as számot.

Programjaink:

  • babaúszás (0-3 éves korig, szülővel)
  • vízhezszoktatás, (életkortól függetlenül)
  • egyéni oktatás, felzárkóztatás a csoporthozegyeztetett időpontban
  • úszásoktatás: óvodásoknak, kisiskolásoknak (a gyerekek érkezhetnek szülővel, vagy csoport esetén az uszoda saját busza szállítja őket az intézményekből)
  • felnőtt úszásoktatás

Alakformálás:

  • aquafitness: kedden 20-21 óráig, de a szauna már 18.45-től igénybevehető (az órát Szabó Zoltán, egészségtan tanár, táncpedagógus, táncművész, masszőr tartja)
  • finn szaunánkat igénybevevő családok, baráti társaságok, kollégák kérésére "szauna szeánszot" tartunk, (ahol a méz, mentol, joghurt, jégkocka, narancs, citrom, a felüdülés elengedhetetlen kellékei), célja az egészség megőrzése, az immunrendszer erősítése, stressz oldása, testi lelki kikapcsolódás. A szaunát min. 2 fő esetén tudjuk befűteni.
  • infra ill. physiotherm szauna, a kisgyermekek és idősebbek részére egyaránt kialakításra került. Hatékonysága többszöröse a finn szaunának, mivel a 30-40 Celsius mélyreható méregtelenítést tesz lehetővé.
  • hypoxi vakoom trainer segítségével, a derék, csípő, has, fenék és comb formálható, mely a célzott zsíraktiváláson alapszik. Ez a problémás területek helyi, vérkeringésének élénkítésével lehetséges. A témáról bővebb információ: www.hypoxi.net/hu/hypoxi-terapia/lapos-has

Az uszoda bérelhető hétvégi gyermek zsúrokra, születésnapi party-kra, rendezvényekre. Igény szerint színvonalas műsort tudunk biztosítani "delfin show" keretében az itt ünneplő gyerekeknek, és szüleiknek, majd a közösen a gyerekeket bevonva együtt játszhatunk.

Így tudunk egy felejthetetlen élményt nyújtani számukra.

Lehetőséget biztosítunk a felejthetetlen pillanatok megörökítésére videofelvétellel, ill. DVD összeállítással.


<< angol-magyar nyelvű sportóvoda