fejlec

Bemutatkozás:

 • Fontos a sport családja számára?
 • Szeretné, ha gyermeke könnyedén, természetes úton sajátítaná el az angol nyelvet?
 • Olyan helyet keres, ahol gyermekét biztonságos, szeretetteljes környezetben tudhatja?
 • A Delfin kétnyelvű (angol-magyar) családi napközi, sportóvoda mindezt egy helyen biztosítja.
 1. Készségfejlesztés egyénre szabottan.
 2. Tevékenység központú játékba integrált tanulás, angol nyelven (kézműves foglalkozások, főzőcske, mese, vers, zeneovi, és még sok más érdekesség).
 3. 5-7 éves korig iskola előkészítő foglalkozások magyar nyelven, diszlexia prevenció
 4. Úszás, kezdetben vízhez szoktatással.
 5. Sportok, ovis torna, tartásjavítás (lúdtalp prevenció, labdajáték, koordináció, nagymozgás fejlesztése), angol nyelven.
 6. Szezonális sportok (síelés, korcsolya, lovaglás).
 7. Családi táborok, igény szerint, téli síelés, nyári lovas tábor.
 8. Élményszerző kirándulások, kulturális programok.

Kutatások bizonyítják a korai nyelvtanulás eredményességét, és a sport hatékonyságát. Ehhez szeretnénk mi barátságos, inger gazdag, idegen nyelvi környezetet teremteni a kis ovisok számára.

Elhelyezkedés/Épület

Angol nyelvű óvodánk Csömörön, a Delfin uszoda mögött lévő, igényesen, erre a célra kialakított családi házban helyezkedik el.

Épület:

A csoportszobába belépve egy erdei tisztás varázslatos világa tárul elénk. A falról erdei állatok, őzikék, rókák kukucskálnak, köszöntik az apróságokat. A belső tér úgy van kialakítva, hogy a gyermekek természet közelinek érezzék a közvetlen környezetüket, ami körül veszi őket a mindennapokban. Játszhatnak az erdészházban, bebújhatnak a kuckóba, de ha kedvük van, akkor a színpadon is bemutathatják legújabb produkciójukat.
Az óvodához tartozik egy nagy kert (még kialakítás alatt), a Delfin uszoda és a tornaterem, amelyben a gyerekek szakképzett, angolul kiválóan beszélő testnevelőinkkel kielégíthetik mozgásvágyukat, fejleszthetik koordinációjukat.

<< Delfin Uszoda